Tel: 0364-733.987   |   Mob: 0784-212.681   |   Email: contact

Optimizare SEO si promovare online

Pro Tempus isi propune sa faciliteze o vizibilitate sporita a website-ului dumneavoastra in rezultatele din motorul de cautare Google. Nu e suficient ca un website sa fie incarcat pe Internet pentru ca el sa aiba vizitatori.

Important este ca site-ul sa fie usor de gasit de catre vizitatorii caruia i se adreseaza. Scopul optimizarii pentru motoare de cautare este de a atrage cat mai multi vizitatori din publicul tinta.

Abonamentul lunar pentru servicii de promovare online este o metoda usoara si practica prin care puteti contribui esential la pozitia si vizibilitatea site-ului web propriu. Iar garantarea contractuala pentru pozitia in paginile 1-3 pentru cautarile pe Google (cel mai vizitat motor de cautare din Romania si nu numai - ruleaza peste 75 % din cautarile de pe Internet) este o conditie suficienta pentru a castiga clienti.

Pentru o excelenta vizibilitate a site-ului dumneavoastra pe Internet pentru anumite cuvinte cheie stabilite prin contract va propunem urmatoarea succesiune de procese:

   Audit de website - analiza structurala, analiza a cuvintelor cheie, modificarile necesare in codul sursa al paginilor dumneavoastra, analiza a gradului de accesibilitate a site-ului, analiza concurentei si identificarea posibilitatilor de devansare. Daca site-ul este creat de catre firma noastra acest audit nu mai este necesar deoarece aceste aspecte sunt deja realizate, cum trebuie de altfel sa fie, inca din faza de constructie a site-ului.

   Analiza si optimizare pentru motoare de cautare (SEO) - dupa realizarea audit-ului, la cererea clientului, urmeaza rezolvarea punctelor deficitare la nivelul paginilor.

   Promovarea pe Internet - inscrierea website-ului dumneavoastra in motoare de cautare, directoare web, portaluri, site-uri de specialitate; romanesti si straine pentru a creste vizibilitatea catre publicul dumneavoastra tinta, publicarea de anunturi, achizitie link-uri, implementare strategii complementare de promovare.

   Monitorizarea traficului privind pozitia in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese de dumneavoastra dar si pentru alte cuvinte cheie care au adus vizitatori pe site. Pentru acestea se vor intocmi rapoarte lunare.

Pentru o promovare agresiva a website-ului, in sensul atragerii potentialilor clienti din surse conexe sau alternative, va oferim servicii de consultanta in elaborarea, implementarea si controlul strategiilor de marketing online pentru publicul tinta prin:

- banner exchange;
- link exchange si achizitie link-uri;
- constructie si publicare bannere publicitare in locatii virtuale foarte vizitate;
- promovare prin Google AdWords;
- link-uri sponsorizate;

Top