Tel: 0364-733.987   |   Mob: 0784-212.681   |   Email: contact

Realizare website

Va propunem mai jos 3 modele de website cu structura diferita adaptate unor nevoi reale care pot sa reprezinte obiectivul afacerii dvs.

1

Cateva aspecte in crearea unui bun design web cu care suntem de acord si pe care va rugam sa le luati in considerare:
Design de calitate
Nu inseamna doar culori si grafica extraordinare. Intr-adevar un website cu un aspect neplacut poate sa determine utilizatorii de web sa renunte la continuarea vizitei, dar chiar si cel mai extraordinar design nu poate ajuta website-ul care nu ofera continut relevant, util pentru vizitatori.
In realizarea unui design web atragator intra cateva componente necesare si anume Continut, Aspectul si Modul in care informatia este afisata, precum si accesibilitatea si usurinta in utilizare si nu in ultimul rand o grafica placuta.

2

Continutul
Aici trebuie o mare atentie pentru ca in ultimul timp acesta a devenit un factor foarte important dupa care site-ul va fi evaluat.
1. Cui se adreseaza site-ul? Aici vorbim de publicul tinta, probabil o categorie mai larga
2. Ce vor dori utilizatorii de la site-ul respectiv? Cei care vor utiliza acest site din punct de vedere al informatiei si al accesibilitatii, aici sunt foarte importante si feedback-urile primite
3. Ce vrem noi de la site? Propriile obiective, scopuri pe care ni le propunem si dorim sa le atingem
4. Ce putem oferi realist si sa mentinem in timp? Acesta este un punct important si care merita sa fie bine gandit si studiat. Actualizarea site-ului, materiale interesante, aducerea la zi cu detalii asupra serviciilor, ofertelor, produselor.

3

Aspectul site-ului:
Cum dorim sa fie perceput site-ul? Ce impresie lasa? Pe de alta parte continutul site-ului este in acord cu impresia pe care dorim sa o lasam si de asemenea cu grafica propusa?

4

Organizarea informatiei
Aceasta trebuie sa fie intr-un mod logic, mai mult cum s-ar astepta un vizitator sa fie decat cum ne-am dori noi, pe de alta parte referintele si link-urile incrucisate doar atunci cand se justifica. Aici ar trebui evitate paginile fara continut, doar adrese, de regula ar fi bine ca atunci cand se intra pe o pagina sa fie si continutul la care vizitatorul se asteapta sa fie.

5

Accesibilitate
Deoarece un website este accesat de un numar teoretic mare si divers de oameni, el ar trebui sa intruneasca cateva caracteristici comune pt. acestia si anume sa aiba un design curat si simplu, sa aiba organizata informatia intr-un mod logic si intuitiv, textul lizibil cu un contrast bun fata de background, evitarea pe cat posibil a transmiterii de informatie doar prin imagini.

Puteti alege unele module necesare sau utile pentru website-ul care va propulsa business-ul dvs. in sfera virtuala analizand oferta noastra generala care cuprinde o gama larga de module si extensii pentru creare website, magazin virtual, portal sau blog.

Pentru a va face o oferta de web design, dezvoltare aplicatie web sau promovare web, va rugam sa completati formularul de cerere oferta creare si promovare website.
Urmatoarele functionalitati pot dinamiza website-ul dvs. sau pot scoate in fata noutatile in materie de produse / servicii ori pot stabili relatii stabile cu vizitatorii online:
Creare si Realizare Front End website, Creare macheta grafica corporate, Transformare macheta grafica folosind ultimele tehnologii de programare web : limbaj HTML/XHTML si CSS.
Modul newsletter companie, Inscriere online la newsletter, generare newsletter prin intermediul consolei de catre administrator, expediere automata catre cei inscrisi in baza de date. Bloc stiri derulante Actualizat prin consola.

Element Caracteristici, Functionalitate
Modul live chat Posibilitatea de a comunica in scris, online / "in direct" cu vizitatorii website-ului.
Catalog produse Structura arborescenta domeniu, categorie, produs, descriere produs, galerie foto produs Javascript sau Flash, pret, functii de sortare si filtrare.
Formular interactiv Pentru comanda/contact/cerere de oferta/rezervare cu livrare in email.
Modul de forum online Pentru feedback si sugestii de la clienti, furnizori, potentiali clienti.
Modul login Acces la pagini/documente pe baza de user si parola pentru un anumit grup de clienti/colaboratori. Utilizatorii se pot inscrie direct sau pot fi adaugati de administratorul site-ului.
Motor de cautare intern cu functie de actualizare/ modificare online Pentru cautare/sortare/ filtrare.
Imagini atractive Sedinta foto profesional, procesare/editare, introducere in pagina.
Introducere continut Site-ul poate fi realizat in mai mai multe versiuni de limbi, romana si engleza sau/si alte limbi de circulatie.
Interfata de administrare website Consola de administrare pentru beneficiar, mod intuitiv de operare - editare/modificare a textului si imaginilor din paginile deja create, posibilitatea adaugarii unora noi, upload de fisiere, crearea de link-uri interne. Administrare modul stiri/evenimente, oferte, administrare catalog produse.
Top