Tel: 0364-733.987   |   Mob: 0784-212.681   |   Email: contact

Tablouri canvas, postere, afise

Ce insemna un tablou Canvas? In primul rand o imagine de buna calitate, un print la rezolutie buna pe un material special din bumbac si polyester numit panza Canvas si functie de optiune sasiu de lemn sau nu. Poate intregi decorul spatiului interior sau un Super cadou.

Alegeti grafica potrivita ambiantei incaperii si vom executa imprimarea tapetului sau panzei canvas la dimensiunile dorite. Printam opere de arta, creatii abstracte sau moderne pentru decorul peretilor intr-un stil propriu si personalizat.

Productie publicitara indoor sau print-uri pentru interior realizate pe materiale specifice publicitatii indoor, cu cerneala numai pe baza de ecosolvent si rezolutii mari de printare ( 1440 dpi), fapt ce confera o calitate superioara a imaginii comparabila cu imaginile fotografice.

Comandati ONLINE aplicatii pentru decoratiuni interioare moderne.
- tapet decorativ interior personalizat pentru birouri, dormitor, sufragerie sau camera copiilor;
- tablouri cu design la alegere imprimat pe panza de canvas cu sau fara rama sau sasiu lemn brad: tablouri, portrete, peisaje, decoruri de teatru sau film

Aplicatiile diverse pentru publicitate indoor includ semnalizarea POSM sau semnalistica indoor:
-decorare standuri sau vitrine, window / floor graphics,
-afise, postere, bannere cu 1 sau 2 fete – hartie foto, polipropilena, frontlit, backlit sau blockout
-opere de arta- canvas
-bannere X sau L cu suport, roll-up-uri cu 1 sau 2 fete, scroll-up-uri sau pop-up-uri

Trimiteti o cererea de oferta sau daca nu sunteti siguri ce s-ar potrivi mai bine pentru produsul dorit va asteptam cu intrebarile dumneavoastra completand formularul de contact, pe email sau telefon.

Top