Tel: 0364-733.987   |   Mob: 0784-212.681   |   Email: contact

Despre noi

Activitatea noastra principala este de productie publicitara si web design. Fiecare resursa genereaza valoare iar solutiile pe care le cream sunt un tot unitar, un puzzle compact. Tot ce se intampla pe Internet are o viteza uluitoare asa incat nu avem cum sa ne plictisim. Toate creatiile noastre grafice sau software sunt unicate si ele poarta cate ceva din spiritul clientului pe care il reprezinta.

Firma are sediul in Cluj, Turda si oferim servicii integrate la nivel national si international respectand cerintele clientilor si standardelor web de:

- creare si realizare identitate vizuala companie, manual de brand, sigla, antet, carte de vizita, plic;
web design si creare website, hosting website si promovare SEO, campanii social media;
- materiale promotionale cu personalizare;
- productie publicitara pe echipamente proprii: bannere publicitare stradale, autocolante, stickere, mesh-uri, steaguri sau etichete.

Stabiliti o E-Intalnire cu noi si ideile se materializeaza.
Suntem partener franchisee IMO Advertising si putem spune ca beneficiem de un know-how preluat de la intregul grup de parteneri din Romania si din strainatate.

Dupa o experienta profesionala in diferite domenii de activitate la Pro Tempus fiecare dintre noi face exact ceea ce ii place. Dezvoltam oportunitati din piata si ne implicam activ in gasirea de solutii, in acest mod putem oferi produse diferentiate: web design, programare web, SEO, promovare web.

dotare

In 2007 a aparut ideea unui shop online dedicat procesului de dezvoltare si educatie a copiilor si adultilor. Astfel a aparut www.pro-edu.ro, shop-ul  online cre reuneste 90% din softurile educationale existente pe piata in Romania, jocuri educatiive pentru copii, enciclopedii, DVD-uri cu documentare celebre si multe altele.

Din dorinta de a oferi clientilor servicii cat mai complexe, am dezvoltat un alt magazin virtual, www.pro-shop.ro, unde prezentam colectii de materiale promotionale care pot fi personalizate, astfel acopeream cu succes segmentul necesar firmelor in campaniile de publicitate in furnizarea de materiale promotionale personalizate.

In 2010 am primit aprobarea proiectului Minimis depus, astfel ca am achizitionat echipament de print&cut si laminare performant. Producem bannere indoor/outdoor, tablouri canvas, mesh-uri, stickere, etichete www.pro-printshop.ro.

In 2013 am achizitionat un tipar digital Xerox , cu server de control culoare Fiery si finisher. Astfel producem de la carti de vizita, fluturasi, pliante, postere, brosuri.

Top