Site google-friendly

Pentru a realiza un site google-friendly este nevoie sa respectam cateva conditii obligatorii:

Oferiti vizitatorilor continut de caliate mai ales in pagina de pornire.
Acesta este lucrul cel mai important. Daca paginile dvs. contin informatii utile, continutul lor var atrage multi vizitatori. În crearea unui site util, bogat în informatii, scrie pagini care descriu clar si cu acuratete subiectul. Gânditi-va la cuvintele utilizatorilor folosite pentru a gasi paginile dvs.

Asigurati-va ca si alte site-uri va indica. Link-uri ajuta crawlerele sa gaseasca site-ul dvs oferind o mai mare vizibilitate în rezultatele de cautare. Când se întoarc rezultatele pentru o cautare, Google utilizeaza tehnici sofisticate de cautare pentru a afisa pagini care sunt atât de importante si relevante pentru fiecare cautare. Google interpreteaza un link de la Pagina A la Pagina B ca un vot al paginii A pentru pagina B. Voturi exprimate de catre pagini care sunt ele însele "importante" cântaresc mai mult in ajutorul altor pagini "importante".

Google poate face distinctia intre link-uri naturale si link-urile nenaturale.

Link-urile naturale pentru site-ul dvs.se dezvolta, ca parte a naturii dinamice de pe Web atunci când alte site-uri va gaseasca continutul valoros si cred ca ar fi util pentru vizitatorii lor.
Link-uri nefiresti pe site-ul dvs. sunt plasate în mod specific pentru a face site-ul sa arata mai popular pentru motoarele de cautare.
Numai link-uri naturale sunt utile pentru indexarea si clasificarea site-ului.

Asigurati-va ca site-ul dvs este usor accesibil Construieste-ti site-ul cu o structura de legatura logica. Fiecare pagina ar trebui sa fie accesibila de la cel putin un link text static.

Lucrurile ce trebuie evitate
Nu umple pagina cu liste de cuvinte cheie, in încercare de a imbraca pagina sau a pune "crawler-ul" doar pe anumite pagini. Daca site-ul dvs. contine pagini, link-uri, sau text pe care nu aveti intentia ca vizitatori sa-l poata vedea, Google considera aceste link-uri si pagini, înselatoare si poate ignora site-ul dumneavoastra.

Nu utilizati imagini pentru a afisa informatii importante, continut sau link-uri. Crawlerul nu recunoaste textul continut în imagini. Utilizati atribute ALT cand este nevoie de folosirea imaginilor sau cand nu puteti folosi text.